Tjänster

Kostanalys

Kost är ett hett ämne nu! Hur ska vi egentligen äta för att må bra? Får du i dig all näring som du behöver i kosten? Kan du optimera din prestation i träningen med rätt kost? Rätt svar är att JA det kan du!

Vid ett tillfälle ses vi och kartlägger dina kostvanor. Utifrån resultatet ser vi om dina kostvanor behöver förändras. Tillsammans lägger vi upp en plan för att du lättare ska nå dina mål. 

Klasser, PT-yoga

Jag har stått på mattan sedan år 2003 och är certifierad yoga alliance instruktör från Sampoorna Yoga School, Goa. 

 

Mina klasser leder jag med fokus på teknik, placering, riktning, andning och flöde. Det viktigaste för mig är att du som elev ska kunna anpassa poserna efter din dagliga form och lägga nivån på träning där du befinner dig just nu.

 

Jag erbjuder också privat undervisning inom yoga, alignmnent, poledance och styrka. 

 

Välkommen att kontakta mig så skräddarsyr vi en klass som passar dina mål.     

Föreläsning

Funderar du på att boka en föreläsning till ditt företag, idrottsförening eller skola? Då är du välkommen att kontakta mig så hittar vi tillsammans ett ämne som passar.

 

Det finns möjlighet till många olika ämnen som kretsar kring kost. Det kan vara allt från föreläsning på enklare nivå med praktiska tips till att ta upp detaljer på biokemisk nivå.

 

Tidsmässigt finns det möjlighet till både kortare föreläsningar men också föreläsningar som sträcker sig över en hel dag.  

Kontakt

© 2019 by Nutritionist Julia Mazowska

Tel: 073-6925314

hello@juliamazowska.se